Hlavní obsah

Karel Gott závidí vítězi SuperStar Martinu Chodúrovi paměť

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Karel Gott (70) si jako kmotr debutové desky vítěze Česko Slovenské SuperStar Martina Chodúra posteskl, že na rozdíl od mladšího zpěváka mu už paměť tolik neslouží. „V jeho věku jsem na tom byl stejně, také jsem se za týden naučil pět textů,“ řekl na křtu Gott.

Článek

Karel Gott přijal úlohu kmotra Chodúrovy desky, protože mu fandil už během soutěže. „Doma jsme si říkali, že se naprosto vymyká ostatním soutěžím. Byl to už hotový zpěvák,“ vychvaloval mladšího kolegu slavík. Celkem kladně hodnotil i Martinovu desku.

„Musím chválit, protože i on mě pochválil. Když byl v pořadu pana Krause Uvolněte se, prosím, prohlásil za své vzory Toma Jonese a mě,“ připomněl. „Je výborné, že většinu písní si napsal sám,“ dodal Gott.

„V soutěži jsem obdivoval, nejen jeho hlas, ale i to jak se dokázal během týdne naučit nové písničky. Já to v jeho věku ale také dokázal. Teď mi to trvá podstatně déle,“ přiznal se známkou závisti v hlase starší zpěvák, který má před sebou podzimní turné s Evou Urbanovou.

Hned po křtu Gott vyrazil s manželkou Ivanou a dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií na zmrzlinu. Ivana i s dcerami na zpěváka čekaly na Staroměstském náměstí, nedaleko jazz clubu, kde se křest konal.

Společných chvílí si teď užívají minimálně, protože Ivana je zaneprázdněná přípravami nových VIP zpráv na TV Prima, které bude moderovat. V televizi tráví celé dny. Chodí na hodiny rétoriky, které vede matka herečky Simony Postlerové a učí se práci se čtecím zařízením a kamerou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám