Hlavní obsah

Kadlčková skončila v Chorvatsku s vážnou infekcí na týden v nemocnici

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka a herečka Dominika Kadlčková bude na dovolenou v Chorvatsku dlouho vzpomínat. Do těla se jí dostala infekce a s vysokou horečkou byla převezena do nemocnice, kde strávila týden. "Špína, smrad a samoobsluha. Tak by se dala popsat chorvatská nemocnice," řekla Novinkám Kadlčková.

Článek

"Chytila jsem z vody nějakou infekci do celého těla. Myslela jsem, že je po mně. Horečka se blížila ke 42 stupňům, nemohla se ani postavit na nohy a třásla jsem se. Pak už si nic nepamatuju a probrala jsem se až v nemocnici," řekla Novinkám Kadlčková.

Právě zdravotnictví v Chorvatsku jí hodně překvapilo. "Přátelé se snažili dovolat sanitky, ale beznadějně. To tam vůbec nefunguje. Když něco chcete, tak si dojeďte," říká modelka. "Přítel mě v půl páté ráno odvezl na nejbližší polikliniku, která byla 45 minut od nás. V nemocnici jsem pak strávila týden," vzpomíná Kadlčková.

"Jestli někoho uslyším nadávat na naše zdravotnictví, tak mu rychle zavřu pusu. Chorvatská nemocnice, a to konstatuji soukromá, je špína, hnus a smrad. Zažila jsem naprosto šílený přístup, nezájem, kapačky se tam válely na zemi kolem košů. Bála jsem se, abych ještě něco nechytla tam," vysvětluje Dominika.

Dovolená v Chorvatsku, kam jezdí každoročně na více jak měsíc, se letos stala její noční můrou. Kvůli problémům s vízem málem do Chorvatska nepustili jejího jihoafrického přítele Lyona. Na hranicích strávili několik hodin.

"Přežila jsem rok v Asii a nakonec mě dostane na kolena Chorvatsko. Nyní už jsem v pořádku. Beru antibiotika, ale cítím se dobře," dodala Kadlčková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám