Hlavní obsah

Jeptiška po hurikánu Irma nelenila a dala se do práce s motorovou pilou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hurikán Irma zpustošil velkou část Floridy a napáchal obrovské škody. Zdejší obyvatelé mají nyní plné ruce práce, aby dali zase vše do pořádku. Pomoct s odklízením popadaných stromů se rozhodla i jedna z jeptišek v Miami. Způsob, který zvolila, však mnohé překvapil. Video, na kterém řádová sestra zručně ovládá motorovou pilu, poskytla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Jeptiška vzala řetězovou pilu a začala odklízet následky hurikánu IrmaVideo: Miami-Dade Police Department, AP

 
Článek

Video, na kterém sestra Margaret Ann odklízí popadané stromy motorovou pilou, se stalo populární poté, co jej místní policie v úterý zveřejnila na sociálních sítích. V souvislosti s tím jí poděkovala za pomoc. „Mezitím, co se zotavujeme z hurikánu Irma, tyto vlídné skutky nám všem připomínají, že jsme jedna komunita! Děkujeme sestře i všem ostatním, kteří se na pomoci podílejí!“ napsali policisté na svém Twitteru.

Skutek jeptišky, která pracuje na arcibiskupské střední škole v okrese Miami-Dade County, vyvolal na internetu obrovskou vlnu pozitivních příspěvků. „Musím uznat, že jeptišky jsou skvělé,“ napsal jeden z komentujících na Facebooku. „Modlitby jsou super, ale modlitba doprovázená činem je mocná,“ komentoval další uživatel.

List Miami Herald uvedl, že katolické školy v Miami-Dade County zůstanou až do nejbližšího oznámení uzavřené.

Reklama

Výběr článků

Načítám