Hlavní obsah

Jan Révai zůstává padouchem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jan Révai (32) se prosadil jako tanečník ve skupině UNO, muzikálový objev v Rebelech, Draculovi, Vlasech, Pomádě i jako divadelní herec na jevišti Divadla pod Palmovkou. Přesto je nyní pro mnohé televizní diváky především podlým, ale pro ženy přitažlivým inženýrem Krátkým. A takového ho budeme vídat v seriálu Rodinná pouta až do konce letošního roku.

Článek

"Potěšilo mě, že se Prima rozhodla prodloužit druhou sérii Rodinných pout ještě o jednadvacet dílů, takže zústanu padouchem až do konce roku. A pak prý bude definitivní konec. Ale stejně je těch dohromady dvě stě čtyřicet dílů úctyhodné číslo. Rozhodně neočekávám, že by scénáristky inženýra Krátkého změnily k lepšímu, ten už zůstane navždy podlým intrikánem. Lidé už mě zastavují na ulici, aby se zeptali, proč se v Rodinných poutech chovám tak hrozně, když jsem jinak takový sympaťák. Ale já svou budoucnost stejně nevidím v seriálech ani v muzikálech, nýbrž v činohře. V Divadle pod Palmovkou mám teď jednu zvlášť krásnou roli, Tomyho v dramatu Skvrny na slunci. Jsem od začátku do konce na jevišti a hra má opravdu zajímavou myšlenku. Ale je to jen jedna ze třinácti rolí. Taky mě moc těší, že na zájezdním představení Čtyři pokoje do zahrady hraju s Janou Brejchovou, což je pro mne čest," svěřuje se Jan Révai.

Kromě herectví je posedlý motorkou

Účinkování v televizním seriálu má však i slunné stránky. Role inženýra Krátkého Janu Révaiovi přinesla tolik peněz, že si loni na jaře koupil luxusní motorku.

"Já vím, že je to tak trochu móda svištět si to krajinou na motorce, ale já z ní mám opravdu radost. A celou zimu jsem ji nemohl vytáhnout. Tak snad už příjde ta chvíle, kdy si na ní se svou přítelkyní někam vyrazím. Motorka i přítelkyně Daniela jsou ty loňské, na velké životní změny nebo svatbu pořád ještě nemám čas, ani pomyšlení," usměje se Jan Révai.

Reklama

Související témata:

Související články

Hanička z Rodinných pout má v Indii smůlu

Herečka Petra Špindlerová, známá především jako Hanička ze seriálu Rodinná pouta, odjela na konci listopadu loňského roku do Indie. Exotickou zemi navštívila...

Výběr článků

Načítám