Hlavní obsah

Jamese Deana v dětství zneužíval kněz, prozradila před smrtí Liz Taylorová

– Los Angeles

Herečka Elizabeth Taylorová poskytla ve svém životě řadu interview, ale ne všechna směla být zveřejněna za jejího života. Třeba to s Kevinem Sessumsem muselo zůstat tajné až do smrti hollywoodské legendy. Teď se informace, které Liz v rozhovoru prozradila, dostaly na veřejnost. Mimo jiné v nich nejslavnější Kleopatra prozrazuje, že James Dean byl v dětství zneužívám knězem a celý život ho to pronásledovalo.

Foto: Profimedia.cz

Elizabeth Taylorová a James Dean ve filmu Obr.

Článek

To, že měl James Dean řadu mileneckých poměrů také s muži, nebylo v Hollywoodu tajemstvím ani za jeho života. Herečka Elizabeth Taylorová ale tvrdí, že sex s mužem zakusil mnohem dříve, než by bylo pro jeho psychický vývoj zdrávo.

Už v jedenácti letech ho začal zneužívat kněz. Deanovi zemřela v tomto věku matka. O všem přitom Taylorová vyprávěla Kevinu Sessumsovi v dosud utajovaném interview.

„Když bylo Jimmymu jedenáct let, zemřela mu maminka a on začal být zneužíván svým knězem. Myslím, že ho to pronásledovalo zbytek života. No vlastně já vím, že ho to pronásledovalo. Mluvili jsme o tom mockrát. Během natáčení jeho posledního filmu Obr jsme zůstávali vzhůru dlouho do noci a hovořili a hovořili.  To byla jedna z věcí, kterou mi přiznal,“ prozradila za svého života Taylorová.

Reklama

Výběr článků

Načítám