Hlavní obsah

Iveta Bartošová plakala dojetím: První setkání s rodinou po rozvodu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Iveta Bartošová se poprvé po rozvodu s dnes již exmanželem Jiřím Pomejem setkala se svou rodinou. Na první koncert jejího turné se do Ostravy přijela podívat její maminka a bratr s dcerami. Setkání se neobešlo bez slz.

Článek

"Viděli jsme se po delší době, domů se jen tak nedostanu, možná tak dvakrát do roka. Máma s bráchou ale nevynechají žádný koncert, který mám v okolí mého rodiště - Frenštátu pod Radhoštěm, v Ostravě tedy nemohli chybět, tady jsme skoro doma. Když jsem je viděla, vyhrkly mi slzy," řekla Novinkám Bartošová.

"Brácha vzal kromě manželky dokonce i obě dcerky, moje neteře Patricii a Adrianku. Ani jsem nedoufala, že vydrží až do konce, chodí do školy a koncert byl dlouhý. Holkám jsem z legrace nabízela, že jim napíšu omluvenku. Přijela i sestřenice a spousta známých, které jsem opravdu dlouho neviděla, byla jsem dojatá," vypráví Bartošová.

S maminkou Svatavou se sice Iveta viděla v létě, ale po bouřlivých událostech kolem rozvodu to bylo poprvé. Stejně jako maminku, tak i jejího bratra Lumíra rozvod překvapil. "Je to její život, nemluvíme jí do něj," říkají shodně. Víc její osobní život nechtějí komentovat.

Na Ivetě si ovšem nemohli nevšimnout změny, která se s ní stala. "Vypadá dobře, zpívá dobře, koncert byl perfektní, máme z ní radost," uvedli. Po mamince ale prý Iveta není. "Iveta je taková do světa, vždycky chtěla do Prahy, já se držím spíš doma. A pohyb? Ten po mně taky nemá, já jsem dřevo," přiznává se smíchem Svatava Bartošová.

Je ovšem skvělou kuchařkou, Ivetě namísto kytek nosí na koncerty pravidelně krabici plnou dobrot. Tentokrát to byla její specialita - listové rohlíčky plněné masovou směsí. "Je to velká pochoutka, jen je škoda, že mám teď přísný jídelníček a podobné věci nemůžu. Domů jsem nedovezla ani jeden kousek, na krabici se sesypali všichni v zákulisí a za chvíli byla prázdná."

Iveta na svém koncertě v Ostravě neslezla z pódia dvě a půl hodiny. Vedle zpěvu ještě zvládla tančit i hrát černé divadlo. Nadšenému ostravskému publiku zazpívala své největší hity, poprvé i Knoflíky lásky, které od smrti Petra Sepéšiho nezpívala, i nové písně z aktuální bonusové desky Děkuju Vám, Andělové. Tři skladby ještě vestoje skandujícímu publiku přidávala.

Bartošovou nyní čeká pár dní odpočinku a poté se chystá na další koncerty. Osobně se hodně těší do jižních Čech, 13. prosince si zazpívá v Českých Budějovicích a 14. prosince v Táboře. O dva dny později, 16. prosince, vyrazí za slovenskými fanoušky do Bratislavy, kde ji čeká vánoční koncert. Svátky klidu oslaví s pražským publikem 20. prosince v Uhříněvsi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám