Hlavní obsah

Exmanželé Bartošová a Pomeje se po třech měsících poprvé setkali

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Iveta Bartošová a herec Jiří Pomeje se po třech měsících setkali tváří v tvář. Oba se účastnili vyhlášení cen společenského časopisu. Došlo na podání ruky i na polibek.

Článek

Společnému setkání se dlouho vyhýbali. Jiří Pomeje dokonce nedorazil ani na rozvodové stání k soudu. Chtěl se vyhnout bolestivým okamžikům a také vyhovět Ivetě, která o jeho přítomnost nestála. "Vážím si toho, že nepřišel," řekla před několika dny. Manželství Pomejeho a Bartošové bylo rozvedeno 18. října.

Nyní se jeden druhému nevyhnuli. Pomeje moderoval udílení cen společenského časopisu a Iveta předávala cenu Martě Kubišové, která se stala Ženou roku. Tímto titulem se loni pyšnila právě Bartošová. S exmanželem tak pár minut postávali společně na pódiu a nebránili se společným fotografiím. Pomeje si pak jako obvykle neodpustil pár poznámek.

Iveta svého exmanžela prosila, aby se na pódiu vyhnul osobním proslovům. Ten její přání nevyslyšel. "Děkuji ti za všechno, bylo to krásný. A pozdravuj Artura," řekl do mikrofonu Pomeje. Iveta s pokrčenými rameny jen konstatovala. "Opět nezklamal."

"Miloval jsem ji dva a půl roku a neumím to ustřihnout ze dne na den. Byla to moje obrovská láska. Bylo hezké ji vidět a podat si s ní ruku. Bylo to pro mě vlastně to rozloučení, které jsem potřeboval," dodal Pomeje už mimo pódium.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám