Hlavní obsah

Pomeje a Bartošová jsou rozvedeni, Pomejemu to je líto

– Praha
Novinky, jky

Manželství producenta Jiřího Pomejeho a zpěvačky Ivety Bartošové je oficiálně u konce. Během pouhých 20 minut Obvodní Soud pro Prahu 10 známý pár rozvedl. Celému řízení přihlíželo na pět desítek novinářů a fotografů. Ti se však na místě mnoho nedozvěděli.

Článek

Iveta Bartošová přišla k soudu se třemi bodyguardy a za celou dobu nic neřekla. Její právní zástupkyně pouze uvedla, že se k celému případu vyjádří na své autogramiádě, kterou má právě v pondělí od 18:00. Celý proces tak změnila ve svůj komerční tah.

Obvodní soud dvojici rozvedl za pouhých 20 minut. Jiří Pomeje k soudu ani nepřišel, dostavil se pouze jeho obhájce. Ten svému mandantovi volal hned po skončení procesu a oznamoval mu, že je úspěšně rozvedený. Poté i promluvil pro média.

"Bylo mu to velmi líto, ale přál si, aby celý proces proběhl co nejvíc důstojně, jak si přála jeho manželka," uvedl Pomejeho právní zástupce.

Manželství Pomejeho a Bartošové bylo bezdětné. Z dlouholetého vztahu s hudebníkem Ladislavem Štaidlem má Bartošová syna Artura. Téměř před rokem pražský městský soud potvrdil nad výchovou Artura ochranný dohled. Tehdejší znalecké posudky totiž vypověděly, že je u Bartošové nutná stálá ambulantní protialkoholní léčba. Z léčebny prý odešla "nedoléčená", napsala ČTK.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám