Hlavní obsah

Influencerku sledovaly skoro dva miliony lidí, razantní zásah matky nutí k zamyšlení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K razantnímu kroku se odhodlala matka mladé brazilské hvězdičky sociálních sítí. Své dceři smazala účty na Instagramu a Tik Toku, kde dívku sledovalo zhruba 1,7 milionu uživatelů. Podle vlastních slov nechce matka, aby její dcera vyrůstala v tak „nezdravém prostředí”.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Fernanda Rocha Kannerová o smazání účtů své dcery sama informovala na sociálních sítích, kde ji sleduje přes 100 tisíc lidí. „Vím, že je to tak trochu nuda, ale údělem matky není jen to, aby byla kamarádkou. Vy to časem pochopíte,” uvedla Kannerová.

Její 14letá dcera přitom patřila mezi populární influencery, na sítích ji sledovalo přes 1,7 milionu lidí. „Je to ale všechno iluze. Nechci, aby vyrůstala v přesvědčení, že o tom, jaká je, rozhodují naprosto cizí lidé. Nechci, aby propagovala polyesterové oblečení z Číny, nechci, aby se denně oddávala tanečkům jako cvičený pavián. Chybí mi doba, kdy jste museli mít na něco talent, abyste vynikli,” pokračovala v emotivním příspěvku Brazilka.

Kannerová (vpravo) se svojí 14letou dcerou.

„Rodíme se s určitými dary, které nás činí jedinečnými, ale když jen tupě kopírujeme stádo, tak se rozmělní a my se staneme jen součástí davu. Nechci svoji dceru vystavovat názorům cizích lidí, kteří mnohdy píšou věci podle toho, jak se vyspí. Chci, abyste věděli, že já jsem její fanoušek číslo jedna a ona se na mém profilu bude objevovat i nadále, pokud bude chtít. Až bude mít jednou sama nějaký zajímavý obsah ke sdílení, třeba se vrátí,” připustila Kannerová.

Ruský influencer přivázal svoji přítelkyni na střechu auta a projel se s ní

Koktejl

Ta pro svoji dceru a syna nyní plánuje studijní pobyt ve Švýcarsku, kam by měly děti odjet příští rok. „Budou skákat s padákem, studovat biologii, starat se o krávy v Alpách. Její život bude dobrý jen tehdy, když bude šťastná i offline,” dodala matka.

Anketa

Používá vaše dítě sociální sítě?
Ano
40,2 %
Ne
29,9 %
Nemám děti
29,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 11325 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám