Hlavní obsah

Hru na schovávanou v karanténě museli vyřešit až přivolaní hasiči

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se zabavit v domě plném dětí? Hra na schovávanou se zdá během karantény jako ideální řešení. Oblíbená kratochvíle však měla pro nejstarší účastnici hry, 18letou Amari Dancyovou, nepříjemnou dohru, když uvízla ve spárech pračky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Vzhledem k tomu, že se nikomu ze zúčastněných nic nestalo, dá se příběh označit za úsměvný. Osmnáctiletá Amari si hrála se svými mladšími sestřenicemi na schovávanou, svůj úkryt však nakonec musela hlasitě prozradit.

Mladá žena uvízla v pračce s horním plněním a nemohla se dostat ven. Nezbylo jí nic jiného, než vzdát se naděje na výhru a hlasitě začít volat o pomoc. Přítomní dospělí příbuzní poté museli zavolat hasiče, protože Amari sami nedokázali pomoci.

„Schovávali jsme se už všude. Pod postelí, na záchodě a do sklepa jsme nemohli, tak mě napadlo, že bych se mohla schovat do pračky. Bohužel jsem se tam zasekla a nemohla jsem se dostat ven, tak jsem volala o pomoc,” vysvětlila nehodu mladá žena.

Na místo tak před jedenáctou hodinou večerní dorazilo několik hasičů vybavených kromě nářadí i ochrannými pomůckami a nebohé Amari po chvíli z pračky pomohli.

„To víte, cítila jsem se trapně, ale co jsem mohla dělat jiného než se tomu zasmát,” přiznala se nešťastnice, pro kterou měla její teta Sunni nečekanou omluvu. „Běžně by ji ani nenapadlo hrát si s mladšími dětmi, ale teď je jiná situace,” dodala.

Prase prohnalo policisty. Utíkalo jim tři čtvrtě hodiny

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám