Hlavní obsah

Helena Vondráčková: Manžel je gentleman

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Sňatek stálice pop music Heleny Vondráčkové před rokem vyvolal četné záporné reakce, které naznačovaly brzký konec vztahu. Zpěvačka, kterou její manžel a nyní i manažer Martin Michal provází na každém kroku, však po jeho boku doslova září štěstím.

Foto: Jiří Kubík

Poklepáním na základní kámen začala ve Zdicích za účasti premiéra B. Sobotky a hejtmana M. Petery výstavba nové mateřské školy pro 56 dětí.

Článek

"Vedle svého manžela se cítím naprosto bezpečná. Myslím, že pro každou ženu je to krásný pocit, má-li vedle sebe člověka, který ji ochrání a ubrání, zastane se jí v kritické situaci, která může nastat kdykoliv," prohlásila Helena Vondráčková, která v neděli oslaví první výročí sňatku.

Čeká na sněženky

Manželé bydlí v Řitce u Prahy a zejména Helena se už těší, až jí rozkvete zahrada u domu.

"Už se nemůžu dočkat, až vylezou sněženky a krokusy, až rozkvetou rododendrony, azalky. Svou zahradu miluji a hrozně mě baví tam vysazovat nové květiny. Občas mi pomáhá manžel, i když o něm nemohu říct, že by byl vyloženě zahradník. Pravdou ale je, že pokud mě vidí při těžší práci, tak vždy přiskočí a pomůže. Je prostě dokonalým gentlemanem," usmála se oblíbená zpěvačka.

Vondráčková v současnosti pilně pracuje na novém albu, na němž zazní všechny duety s kolegy. Připravuje se na samostatné turné a rovněž pracuje na novém televizním pořadu. Ponese název Sladké mámení a Helena si do něj bude zvát hosty z řad svých spolupracovníků.

Reklama

Související články

Helena Vondráčková se vrací do normálu

Zpěvačka Helena Vondráčková prožívá jedno z nejplodnějších období svého uměleckého života. V krátké době vydává další řadové album Hádej...!, když nové...

Vondráčková má ráda Valentýna

Svátek zamilovaných je pro mnohé české osobnosti showbyznysu příležitostí, jak vyjádřit svému partnerovi lásku. Najdou se však i celebrity, kterým Valentýn...

Výběr článků

Načítám