Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová se hollywoodské dietě nepodrobí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Gwyneth Paltrowová se nechce podrobit hollywoodskému diktátu, který nařizuje, aby se slavné maminky brzy po porodu vrátily ke své původní váze. Podobný postup herečka odmítá, neboť svou dcerku kojí a chce, aby dítě dostávalo jen to nejlepší.

Foto: Marek Velebný

úvodní zpívání na schodišti

Článek

Paltrowová, které se dcerka Apple narodila letos v květnu, se živí výhradně kvalitními potravinami. Jen tak má totiž jistotu, že o nic svou ratolest neošidí. Rovněž se prý nijak v jídle neomezuje, aby jejímu organismu nechyběly důležité látky.

Mnohé její kolegyně z Hollywoodu se přitom brzy po porodu začaly řídit nepsanými pravidly a začaly držet drastické diety. Gwyneth se však stejnou cestou nevydá, naopak chce, aby se její návrat ke štíhlé postavě uskutečnil postupně. Domnívá se totiž, že by se při dietě uvolňovaly toxiny přímo do mateřského mléka.

"Už nejsem jako předtím," přiznala pár kilogramů navíc, "ale nikam se neženu. Dokud budu Apple kojit, chci se živit co nejlépe. Určitě nebudu držet dietu. Nyní mohu trochu cvičit a posilovat břišní svaly. Je to proces, který zabere více času," svěřila se Paltrowová, kterou v jejím rozhodnutí podpořil také manžel a šťastný otec Chris Martin, zpěvák ze skupiny Coldplay.

Prokletý dům

Herečka si tak může v klidu vychutnávat mateřství a nezdržovat se honbou za štíhlou postavou. Jediné, co ji v poslední době trápí, jsou zvěsti o tom, že v jejich novém domě straší.

Rezidenci v Londýně koupila s manželem letos v červenci od herečky Kate Winsletové za více než 4,5 miliónu dolarů. [celá zpráva] Sousedé však herečku podezírají, že se nemovitosti chtěla kvůli strachu ze strašidel zbavit. Napovídá tomu také skutečnost, že v ní Winsletová dlouho nebydlela.

Reklama

Související témata:

Související články

Paltrowová pouští dceři vážnou hudbu

Ačkoliv má herečka Gwyneth Paltrowová doma muzikanta na slovo vzatého, dává přednost vážné hudbě. Své holčičce Apple, která se narodila v polovině letošního...

Winsletová prodala dům kolegyni Paltrowové

Osmadvacetiletá britská herečka Kate Winsletová před pár dny prodala svou londýnskou rezidenci herecké kolegyni Gwyneth Paltrowové. Ta za něj zaplatila...

Paltrowová touží po větším soukromí

Ačkoliv je herečka Gwyneth Paltrowová na přízeň veřejnosti a novinářů zvyklá, šokuje ji způsob, kterým ji někteří paparazzi z Londýna pronásledují. Postěžovala...

Výběr článků

Načítám