Hlavní obsah

Paltrowová touží po větším soukromí

LONDÝN

Ačkoliv je herečka Gwyneth Paltrowová na přízeň veřejnosti a novinářů zvyklá, šokuje ji způsob, kterým ji někteří paparazzi z Londýna pronásledují. Postěžovala si na to v rozhovoru pro list USA Today.

Foto: Glena Rauerová
Článek

"V Londýně vás pronásledují autem a nakonec vás donutí jet jiným směrem," rozhořčeně prohlásila herečka, která v současnosti bydlí ve Velké Británii a která se letos v květnu stala maminkou malé Apple.

"Nahání to strach," svěřila se a dodala, že podobná situace je nepřijatelná zejména tehdy, když s ní jede její malé dítě. 

Nenasytní paparazzi

"Skutečně to je velmi znechucující. Doufám, že nás lidé nechají žít a vést normální život," vzkázala na adresu obtěžujících osob Paltrowová.

Herečku dokáže také rozhněvat, když kvůli dotěrným novinářům musí změnit trasu své plánované cesty. "Nevím proč (paparazzi) projevují tak nenasytný zájem."

Přesto připouští, že jí nevítaná přízeň někdy lichotí. "Lidé se nyní o mě a můj život zajímají. Nebo jsou lační po tom, co nosím, co si myslím, nevím. Je to neuvěřitelné," zamyslela se.

"Ale zároveň se domnívám, že některé bulvární noviny zacházejí příliš daleko. Je třeba, aby tito lidé pochopili, že chceme prožívat důvěrné soukromé chvilky s našimi rodinami," poznamenala. 

Zpomalená kariéra

Jednatřicetiletá Paltrowová se ještě před narozením dcery nechala slyšet, že uvažuje o přechodném ukončení své herecké kariéry. Její slova se zřejmě promění ve skutečnost. Rozhodla se totiž, že své profesionální aktivity alespoň částečně omezí, napsal časopis Entertainment Weekly.

"Nedokáži si představit, že bych se vrátila a natočila film," řekla s tím, že nejdříve by se ke hraní mohla vrátit až přibližně za dvanáct měsíců.

Přesto se i nadále bude účastnit výjimečných akcí spojených se světem showbyznysu. Nedávno se dostavila na předávání cen MTV Awards.

Kromě toho se začátkem září i se svou dcerkou ukázala v Elysejském paláci v Paříži, kde francouzský prezident Jacques Chirac předal čestnou legii Stevenovi Spielbergovi.

Reklama

Související témata:

Související články

Gwyneth Paltrowová porodila holčičku

Americká herečka Gwyneth Paltrowová, manželka zpěváka Chrise Martina z britské skupiny Coldplay, v pátek porodila svou první dceru Apple Blythe Alison....

Gwyneth Paltrowová nosí rovnátka

Herečka a čerstvá maminka třítýdenní Apple Blythe Alison, Gwyneth Paltrowová podstoupila lékařský zákrok u zubaře, který ji vyšel na 7 200 dolarů (asi 201 600...

Paltrowová pouští dceři vážnou hudbu

Ačkoliv má herečka Gwyneth Paltrowová doma muzikanta na slovo vzatého, dává přednost vážné hudbě. Své holčičce Apple, která se narodila v polovině letošního...

Výběr článků

Načítám