Hlavní obsah

Gott: Po operaci jsem fit

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Karel Gott je po operaci endoprotézy kyčelního kloubu, kterou postoupil na klinice v Mnichově v Německu. Cítí se však už zcela fit. Zastihli jsme ho totiž v nahrávacím studiu v Německu, kde už zase pracuje, točí novou desku.

Foto: Jiří Velký
Článek

"Dneska je to přesně 14 dní od operace. Chodím normálně, berle jsem odhodil už po týdnu. Zvolil jsem Německo kvůli nové technologii operace, která právě umožňuje rychlou rekonvalescenci," řekl Karel Gott Právu.

"Je to specialita lékaře, který mě operoval. Takže jsem mohl spojit operaci zároveň s natáčením desky. To víte, že mě to trochu bolí, a pokaždé, když vstanu, musím to trochu rozchodit. Ale prakticky je to už zhojené a umožňuje mi to normální pohyb," uvedl.

Zpěvák se cítí už naprosto ve formě. "To přece není žádná nemoc. Je to, jako když jedete do servisu vyměnit náhradní díl."

Reklama

Související témata:

Související články

Karlu Gottovi v Německu operovali kyčel

Pětašedesátiletý zpěvák Karel Gott se na německé klinice v Mnichově podrobil operaci kyčle. Lékaři zpěvákovi voperovali umělý kyčelní kloub za využití nové...

Výběr článků

Načítám