Hlavní obsah

Fena přišla po srážce s vlakem o čenich, s hendikepem se vyrovnala

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zoetermeer

Když několikaměsíční štěně Moacu srazil v Rumunsku vlak, veterináři mu nedávali šance na přežití, zvíře totiž zcela přišlo o čenich. Dnes dvouletá fenka se však z hrůzostrašné nehody zotavila a postižení hlavy se plně přizpůsobila, píše agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Fena přišla po srážce s vlakem o čenichVideo: Caters News/Joel Wareman, AP

 
Článek

Moaca, kříženec německého ovčáka a huskyho, žije nyní se svým jedenadvacetiletým majitelem Joëlem Waremanem v holandském Zoetermeeru. Po tragické nehodě podstoupila fenka pětihodinovou operaci. Její příběh byl zveřejněn na internetu, díky čemuž okamžitě našla láskyplný domov.

„Upřímně, když jsem poprvé viděl její snímky, musel jsem se smát. Pak jsem si ale přečetl její story a vytryskly mi slzy,“ popisuje nový majitel, který ji adoptoval a zahrnul láskou. Z opuštěného štěněte se stala celebrita. „Každý, kdo se s ní setká, ji miluje,“ říká Wareman.

Ten zveřejňuje na internetu záběry, jak se Moaca postupně zotavuje a věří, že díky tomu pro ni nasbírá finance na umělý čenich.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám