Hlavní obsah

Falešný policista dopadl při automobilové honičce podezřelé

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklou policejní honičku zažili strážci zákona ze Severní Karolíny v USA. Dříve, než se dokázali přiblížit k ujíždějícímu vozu, předhonilo je jiné auto s majáčky a donutilo podezřelé zastavit. Muž se zbraní pak posádku vozu spoutal a opustil místo činu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Honička vypukla 5. října kolem jedenácté hodiny večer. Podle policie, která o případu informovala minulý víkend, policisté zastavili v městě Wilson auto, ve kterém mohl sedět muž podezřelý z vraždy.

Jakmile se však k autu, ve kterém sedělo pět lidí, přiblížili, řidič šlápl na plyn a začal ujíždět. Muži zákona vůz pronásledovali zhruba tři kilometry, když je předjel černý Ford Taurus vybavený modrým majáčkem.

Foto: Wilson Police Department

David Adams

Ford se dostal před ujíždějící auto a začal zpomalovat. Pronásledovaný vůz byl uvězněn mezi černým fordem a policisty a nakonec byl přinucen zastavit. Z fordu vystoupil muž z pistolí v ruce, později identifikovaný jako třicetiletý Davis Adams, a pod pohrůžkou střelby donutil podezřelé vystoupit. Řidiče pak na místě spoutal a začal ho prohledávat.

Vyslýchání tří nahých žen se proměnilo v dramatickou policejní honičku

Koktejl

Policisté si nebyli jistí, zda se opravdu jedná o policistu, a tak křičeli na Adamse, ať toho nechá. Dříve, než ho stačili vyslechnout, ale Adams urychleně nasedl do auta a ujel. Policii se ho podařilo vyhledat a zatknout až minulou středu. Adams byl obviněn z vydávání se za policistu.

Za mřížemi skončila i pětice mužů z auta pro různá obvinění. Ve voze totiž policisté našli množství omamných a návykových látek. Jeden z mužů byl bratrem muže obviněného z vraždy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám