Hlavní obsah

Vyslýchání tří nahých žen se proměnilo v dramatickou policejní honičku

Novinky, tcs

Horké chvilky zažili příslušníci floridské dálniční policie, když spatřili na jednom z odpočívadel tři nahé mladé ženy, jak se natírají krémem. Ženy po krátkém rozhovoru s policisty nasedly do auta a začaly ujíždět, později jedna z nich zaútočila na policistu růžovou baseballovou pálkou.

Foto: Pasco County Sheriff's Office

Auto tří žen zastavily až policejní pásy.

Článek

Policejní vozidlo zastavilo na floridském odpočívadle na dálnici Interstate 75 ve středu kolem poledne místního času. Dálniční policisty upoutala přítomnost tří nahých žen, které se zrovna natíraly opalovacím krémem. Jelikož je na Floridě nahota na veřejnosti přestupkem, rozhodli se zasáhnout. O případu, ze kterého se vyklubala dramatická policejní akce, informoval s odkazem na policejní zprávu server listu NY Post.

Ženy, později identifikované jako 18letá Oasis Mcleodová, 19letá Jeniyah Mcleodová a 19letá Cecilia Youngová, policistům vysvětlily, že přebývaly nedaleko u svých příbuzných, po hádce však musely jejich dům opustit. A protože se neměly kde osprchovat, umyly se na odpočívadle a teď čekají, až oschnou.

Foto: Pasco County Sheriff Office

Oasis Mcleodová, Jeniyah Mcleodová a Cecilia Youngová

Během dotazování se ženy stihly obléknout, na pokutu už ale nedošlo. Ženy naskočily do svého auta a ujely. Policisté je zpočátku pronásledovali, záhy však od stíhání kvůli protokolu floridské dálniční policie museli upustit.

Na policisty vytasily baseballovou hůl

Jenže to nebylo naposledy, co o ženách policie slyšela. Zanedlouho poté dostali policisté hlášení o vozidle, které se na dálnici chová nebezpečně. Toto vozidlo nakonec našli na opuštěném parkovišti před jedním z obchodů o několik kilometrů dál. K vozidlu zrovna mířily tři policistům již dobře známé ženy.

Muži zákona se pokusili jednu z nich zatknout. Další dvě ale naskočily do auta a rozjely se přímo na policistu. Žena na sedadle spolujezdce se vyklonila z okénka a v ruce držela růžovou baseballovou pálku. Tou se policistu pokusila zasáhnout. Jen tak tak stihl uskočil. Zatýkaná žena stihla naskočit do auta ke svým dvěma společnicím.

Další z policistů najel svým autem do unikajícího vozidla. Zastavit se mu ho ale nepodařilo, a tak tři ženy úspěšně unikly i podruhé.

Zastavily je až policejní pásy

Auto se podařilo zastavit až před městečkem Dade City. Tamní policie, která se rovněž zapojila do pronásledování vozidla, stihla na silnici položit zastavovací pásy, na které ženy najely. Neovladatelné auto skončilo ve svodidlech.

Přesto se ženy odmítly nechat zatknout. V autě se zamkly a policisté museli rozbít okénko a použít tasery, aby mohli pachatelky vytáhnout ven a zatknout. Prohlídka vozu odhalila blíže neurčené množství marihuany.

Mladé ženy skončily ve vazbě a čelí obvinění z útěku za účelem vyhnutí se zatčení, napadení policisty, odporování zatčení a nevhodného odhalování na veřejnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám