Hlavní obsah

Eva Herzigová představila vlastní módní kolekci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Topmodelka českého původu Eva Herzigová má za sebou návrhářskou premiéru. Uplynulý týden totiž v Paříži představila svou první vlastní módní kolekci. Informoval o tom internetový server News.

Foto: Petr Mráček

Advent s Opera Divas

Článek

Modelka, jež v módním světě proslula díky kampani na "zázračnou" podprsenku Wonderbra, své výtvory prezentovala na slavnosti, která se konala ve vyhlášené pařížské restauraci Maxim´s. 

Zatím uvedla zejména běžné oblečení a boty, brzy však svou kolekci obohatí také o dámské kabelky, sluneční brýle, kosmetické výrobky a další nezbytné doplňky.

Kolekci si střeží

Litvínovská rodačka na večírku zdůraznila, že se o svou kolekci patřičně postará. Nic nenechá náhodě. Je proto přesvědčená, že ve svém novém dobrodružství sklidí úspěch. Bedlivě totiž dohlíží na celý průběh výroby jednotlivých modelů.

"Jsem přítomná od začátku do konce," prozradila Herzigová, jejíž pracovní program je neustále nabitý.

"Vybírám látky a barvy. Chodím do výrobny, vyjednávám s firmami, dělám prostě všechno," dodala modelka, která si přeje, aby její jméno bylo spojováno s výrobky, které se jí skutečně líbí. "To je nezbytné. Musí to vycházet ze mě, není možné jen mé jméno dát k jakémukoliv modelu."

Eva Herzigová kromě vlastní prezentace stihla v módní metropoli také přehlídku, která se konala u příležitosti tzv. týdne módy. Předvedla na ní například návrhy německého tvůrce Karla Lagerfelda pro sezónu jaro - léto 2005.

Reklama

Související témata:

Související články

Eva Herzigová míří do světa filmu

Topmodelka Eva Herzigová, jedna z nejlépe placených postav módního světa, jejíž roční příjem převyšuje sto miliónů korun, má stále plné ruce práce. Právě...

Eva Herzigová by se kvůli roli nesvlékla

Topmodelka českého původu Eva Herzigová, která v poslední době stále častěji dostává zajímavé filmové nabídky, by se nikdy nesnížila k tomu, aby před kamerou...

Eva Herzigová se svlékla pro časopis Playboy

Česká topmodelka Eva Herzigová se letos v srpnu objeví na titulní stránce pánského magazínu Playboy. Své rozhodnutí odůvodnila tím, že něco podobného chtěla...

Výběr článků

Načítám