Hlavní obsah

Editu na Miss Europe potrápilo nachlazení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ/PRAHA

Úřadující druhá vicemiss ČR Edita Hortová, která se účastní přípravy na finále Miss Europe v Paříži, se ve středu vrátila z Tuniska, kde se konala část soustředění. Nyní je zpět ve Francii, kde se dolaďují detaily na finále. Miss Europe 2005 bude zvolena 12. března.

Foto: Alexandra Šillerová

Cyklotrial Veselí nad Moravou

Článek

Ačkoliv se uchazečky o titul nejkrásnější dívky Evropy z Afriky vrátily již ve středu, Edita Hortová, která na soutěži reprezentuje Českou republiku, se k emailové korespondenci dostala až začátkem dalšího týdne. "Jsem moc ráda, že jsem se dostala konečně k internetu," poznamenala křehká blondýnka.

Po příletu z teplé země Editu schvátila krátká nemoc. "Byla jsem nachlazená a měla jsem ucpané dutiny," vysvětlila. Se zdravotními potížemi však nebyla sama. "Čtvrtina holek měla stejný problém," uvedla.

Účastnice finále Miss Europe se ve čtvrtek na tiskové konferenci již oficiálně představily veřejnosti. Dále absolvovaly tři přehlídky, po nichž následovaly rozhovory s porotou. "Trochu jsem měla obavy z rozhovoru, ale otázky byly položeny jednoduchou angličtinou," svěřila se Hortová.

Po tiskovce dívky odcestovaly do Alp, kde budou nacvičovat choreografii na finále. "Cesta trvala jedenáct hodin. Budeme tu až do 9. března," přiblížila program. Francouzské Alpy navštívila Hortová poprvé ve svém životě. "Moc jsem nadšená ze zdejší krásy," uzavřela Edita.

Reklama

Související témata:

Související články

Vicemiss Edita Hortová se těší do Paříže

Druhá česká vicemiss 2004 Edita Hortová má před sebou hned několik úkolů. Chtěla by uspět na soutěži Miss Europe v Paříži, kam odlétá 7. února. Letos...

Edita Hortová se chce na Miss Europe skamarádit

Druhá česká vicemiss Edita Hortová finišuje s přípravami na Miss Europe. Příští týden odlétá do Paříže, kde se 12. března zúčastní mezinárodní soutěže krásy....

Edita Hortová sklidila na Miss Europe potlesk

Druhá vicemiss ČR Edita Hortová, která je v současnosti na soustředění soutěže Miss Europe 2005, již mezi ostatními účastnicemi zaujala. Pozornost na sebe...

Výběr článků

Načítám