Hlavní obsah

Edita Hortová sklidila na Miss Europe potlesk

– TUNIS/PRAHA

Druhá vicemiss ČR Edita Hortová, která je v současnosti na soustředění soutěže Miss Europe 2005, již mezi ostatními účastnicemi zaujala. Pozornost na sebe upoutala především díky šatům z návrhářské dílny Beaty Rajské.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Z chystaných akcí stojí za pozornost barokní svatovítská noc v Klatovech nebo tradiční barokní slavnost na Zámku Hrádek u Sušice.

Článek

Dívky, které se 12. března utkají v Paříži o titul Miss Europe 2005, se na finále v těchto dnech připravují v tuniské Djerbě, kde od 13. do 23. února probíhá soustředění všech šestatřiceti kandidátek. Již měly možnost představit se na přehlídce.

"Za úkol jsme měly předvést tuniské šaty, šaty od návrhářky a v poslední řadě jsme si musely nacvičit vlastní choreografii a předvést oblečení, které jsme si samy vybraly," popsala v emailové korespondenci Hortová.

"Šaty Beaty Rajské měly obrovský úspěch, všem se moc líbily a byla jsem jedna z těch, které měly největší potlesk," dodala misska. "Vlastní choreografii jsme si udělaly lehce taneční a lidem se to líbilo," přiblížila volnou disciplínu.

Na soutěži nemá Edita příliš času na zahálku. "Konečně máme jeden den volna a nemáme naplánovaný žádný program," uvedla v pondělí na důkaz toho, že dívky mají stále napilno. Přesto se jí na Miss Europe líbí. "Mám z ní dobrý pocit. Jediné, co mi dělá problémy, je zdejší kuchyně," připustila.

"Chutnají mi jen sýry, brambory, těstoviny a zmrzlina. Maso nejím vůbec, protože jsme byly před pár dny na trhu, kde jsem viděla, jak zabíjejí velblouda. Hned vedle byl stánek s velbloudím masem. Moc si vážím České republiky," uzavřela Edita.

Reklama

Související témata:

Související články

Vicemiss Edita Hortová se těší do Paříže

Druhá česká vicemiss 2004 Edita Hortová má před sebou hned několik úkolů. Chtěla by uspět na soutěži Miss Europe v Paříži, kam odlétá 7. února. Letos...

Edita Hortová se chce na Miss Europe skamarádit

Druhá česká vicemiss Edita Hortová finišuje s přípravami na Miss Europe. Příští týden odlétá do Paříže, kde se 12. března zúčastní mezinárodní soutěže krásy....

Výběr článků

Načítám