Hlavní obsah

Dvouleté dítě se po smrti rodičů vydalo na procházku

Novinky, Lenka Hloušková, ananova.com
HIXTON

Dvouletá Anita cestovala se svými rodiči v autě po dálnici v americkém státě Wisconsin, když nedaleko města Hixton měli dopravní nehodu. Matka i otec byli na místě mrtví, a tak dítě, jež vyvázlo bez zranění, vyklouzlo z vozu a šlo se projít. Policisté je našli v nedalekém lesíku až tři hodiny poté, co odvezli do márnice těla jeho rodičů.

Foto: Tereza Schreiberová

GoodBye Lenin

Článek

Tragickou dopravní nehodu zavinil řidič kamionu, který dostal na mokré silnici smyk a vjel do protisměru, kde v tu dobu projížděl vůz mladých manželů Kayachithových. Nešťastní rodiče byli na místě mrtví. Po nahlášení nehody přijeli na místo hasiči a policisté, kteří ve vraku po vyproštění těl našli dětské oblečení a autosedačku. Začala rozsáhlá pátrací akce.

Holčička se procházela po lese

Po třech hodinách se podařilo nalézt vyplašenou holčičku sedící u plotu oddělujícího les lemující dálnici a nedaleká obydlí. K vypátrání malé tulačky posloužily otisky drobných nožiček jdoucí nejdříve podél silnice a posléze směřující do houštin. Děvčátko při srážce vozidel utržilo jen drobné škrábance. Bylo ale velmi podchlazené, neboť vůz opustilo bez bot a kabátu. Skrčené u pletiva navíc strávilo dlouhé hodiny. Nyní je v opatrování tety Sandy. Rodiče budou pohřbeni o víkendu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám