Hlavní obsah

Dítě narozené 19. 9. přišlo na svět v 9:19 hodin

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbené číslo před několika dny narozené Katherine z amerického státu Georgia bude nejspíš devatenáctka. Kromě toho, že se narodila 19. září a 19 minut po deváté hodině, měřila také rovných 19 palců.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kristina Browerová měla termín porodu stanoven na středu 25. září. Jenže rodit nakonec začala o šest dní dřív. Ve čtvrtek 19. září v šest hodin ráno přišly první kontrakce.

„V jednu hodinu odpoledne jsem dorazila do porodnice a všichni jsme mysleli, že si dítě pochováme už za pár hodin,“ uvedla Kristina pro server InsideEdition.com.

Ovšem malá Katherine spatřila světlo světa až večer, přesně čtyři minuty po čtvrt na deset.

Při použití evropského měření času a délky, by narození malé Katherine Browerové nebylo tak výjimečné, ale v anglosaském světě do sebe všechno krásně zapadlo. V zápisu o narození dívky je uvedeno 9/19/19 9:19 PM (v anglosaských zemích je měsíc uváděn na prvním místě). Malá Katherine navíc měřila přesně 19 palců (48,26 centimetru).

Spokojená maminka dodala, že doufá, že oblíbené číslo její dcery bude právě devatenáctka. Čistě statisticky by Katherine mohla datum a čas sdílet s 255 dětmi. Právě tolik lidí se totiž podle statistik organizace UNICEF narodí každou minutu. Reálně se číslo samozřejmě bude lišit.

Záběry z transplantace dělohy, která pomohla ženě k dítěti. Buďme skromní, říká chirurg

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám