Hlavní obsah

Další válka modelek, Erbová vrací úder Agátě Hanychové

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Vlaďka Erbová už má dost neustálých útoků kolegyně Agáty Hanychové. "Odmítám už vstoupit s touto slečnou na jedno molo. Ona nemá úctu k nikomu a ničemu," řekla Novinkám,.

Článek

Agáta Hanychová je svými útoky na ostatní modelky proslulá. Tentokrát nenechala nit suchou na milence Leoše Mareše Gábině Dvořákové nebo sexbombě Vlaďce Erbové. "Já vlastně nevím, co na téhle přehlídce dělám. Je tu společnost holek, co přebírají manžely," nepřímo zaútočila na Erbovou a Dvořákovou po módní show v kasínu v pražské Krči.

Erbová se právě rozvádí s hokejistou Zdeňkem Bahenským a prožívá vztah s ženatým fotbalistou Tomášem Řepkou.

Nit suchou nenechala Agáta ani na Gábině Dvořákové, které se během přehlídky rozvázal spodní díl plavek. "Udělala to podle mě schválně. Před přehlídkou byla v plavkách deset minut v šatně a najednou před novináři se jí uvolní šňůrka. Blbost," zaútočila Agáta na přítelkyni Leoše Mareše.

"Já myslím, že tohle si už nemusím nechat líbit. Označovat mě za rozvracečku a neustále čelit narážkám Agáty, to už je trošku moc. Ještě před týdnem mi Agáta volala a velmi mě chtěla na jednu módní přehlídku. Musím říct, že po dalším útoku na moji osobu, který si Agáta neodpustila, už odmítám s touto paní kdykoli a kdekoli předvádět," dodala Erbová.

Války modelek už jsou v českém šoubyznysu na denním pořádku. Například Hanka Mašlíková odmítá předvádět společně s Dominikou Mesarošovou.

Reklama

Výběr článků

Načítám