Hlavní obsah

Další rána pro Harryho s Meghan přišla přímo od královny

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Složitý proces dost možná čeká na Harryho a Meghan, kteří by podle zpráv z okolí královské rodiny měli po rezignování na královské povinnosti přestat používat značku „Sussex Royals“. Právě tu dvojice používá na sociálních sítích, webových stránkách a při dalších aktivitách.

Foto: Profimedia.cz

Královna Alžběta II.

Článek

Vévoda ze Sussexu a jeho manželka by v dohledné době měli přijít o možnost používání značky Sussex Royals. Podle britského serveru Daily Mail toto opatření pochází přímo od královny Alžběty II., což potvrzuje například i server The Telegraph, jenž nařízení rovněž očekává.

Foto: Profimedia.cz

Harry a Meghan zřejmě přijdou o možnost používat jejich značku.

Pro Harryho s Meghan by takové nařízení znamenalo značné komplikace. Označení Sussex Royals totiž začali používat ke svojí propagaci, jmenuje se tak jejich instagramový účet, jenž sleduje přes 11 milionů lidí, webové stránky, které vyšly na desítky tisíc liber, pod královskou značku rovněž spadá i charita, kterou dvojice zřídila.

Kvůli odchodu Harryho a Meghan přišel jejich tým o práci

Koktejl

V případě, že se informace z úterního večera potvrdí, budou se muset manželé připravit na rozsáhlý rebranding, což nebude snadné. „V mnoha ohledech je to nevyhnutelné. Vzhledem k jejich rozhodnutí odstoupit od královských povinností to muselo přijít. Bude to pro ně velká rána, protože do královské značky investovali velmi mnoho,“ uvádí Daily Mail s odvoláním na zdroj napojený na královskou rodinu.

„Pokud nechtějí plnit povinnosti, není možné, aby se propagovali jako členové královské rodiny,“ zní z okolí Buckinghamského paláce. Slovo Royals totiž označuje členy užší královské rodiny.

Své účty si plaťte sami, žádají Kanaďané v petici Harryho a Meghan

Koktejl

„Plán, že budou napůl členové královské rodiny a napůl ne, nikdy nemůže fungovat. Královna se ale pochopitelně jasně vyjádřila, že jsou stále milovanými členy její rodiny,“ dodává blízký zdroj.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Earlier this week, The Duke and Duchess of Sussex returned to visit the women of The Hubb Community Kitchen and “Together, Our Community Cookbook.” These women came together in the wake of the Grenfell tragedy to cook meals for their families and neighbours who had been displaced from the fire. With funds from the successful cookbook, they have now been able to share their spirit of community with so many more. The Hubb continues to work with local organisations to build hope, bring comfort and provide not simply a warm meal, but with it, a sense of togetherness. The Duke and Duchess were so happy to reconnect with the women and hear about the projects they continue to develop to help those in their community and beyond. Image © SussexRoyal

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Led 10, 2020 v 8:36 PST

Buckinghamský palác se zatím k rozhodnutí královny nevyjádřil. Úterní diskuse se však měli zúčastnit všichni včetně Harryho s Meghan a shodně měli dojít k závěru, že používání královské značky by vyvolalo pouze další pochybnosti.

Anketa

Sledujete oficiální profil Harryho a Meghan na Instagramu?
Ano
4,6 %
Ne
95,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 21496 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám