Hlavní obsah

Courtney Love zadrželi pro chuligánství

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka a herečka Courtney Love, představitelka hlavní ženské role ve filmu Miloše Formana Lid versus Larry Flynt, byla policií zadržena pro chuligánství a poté hospitalizována s předávkováním drogami. Podle vyjádření losangeleského policisty Arta Millera byla Courtney zadržena minulý čtvrtek kolem pěti hodin ráno, když kameny rozbíjela okna domu.

Foto: Vratislav Konečný

Před mletím se musely prázdné plochy křídel vyplnit

Článek

Devětatřicetiletá zpěvačka a herečka vysvětlila na policii své počínání tím, že se potřebovala nutně dostat do domu svého přítele a nikdo jí dlouho nepřicházel otevřít.

Po výslechu na policejním oddělení byla propuštěna na kauci 2500 dolarů. To ovšem nebyl konec jejím setkáním s policií. O hodinu později se policie na anonymní zavolání dostavila spolu s rychlou lékařskou pomocí do soukromého domu v Beverly Hills, kde nalezla Courtney Love předávkovanou jakousi drogou.

Aféry a aféry

Podle tisku nebyl její stav asi příliš vážný, protože po několika hodinách byla z kliniky, kam byla převezena, propuštěna. Novináři nicméně neopomenuli připomenout, že to není poprvé, kdy se Courtney ocitla na speciální klinice pro narkomany. Z drogové závislosti se léčila v roce 1994, ale léčení přerušila, když se dozvěděla o sebevraždě svého tehdejšího manžela, zpěváka kultovní skupiny Nirvana Kurta Cobaina.

Naposledy plnila Courtney Love stránky bulvárních listů letos v únoru, kdy vyvolala na palubě letadla při letu z Los Angeles do Londýna takovou hádku a zmatek, že ji hned po přistání na letišti Heathrow zatkla britská policie. Po slovním varování a poučení, jak by se měla v letadle chovat, ji však muži zákona propustili.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám