Hlavní obsah

Na nadávající Courtney Love čekali na letišti policisté

BBC, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Americká rocková hvězda Courtney Love (38) byla dnes ve 12 hodin našeho času zatčena na londýnském letišti Heathrow po svém příletu do Velké Británie.

Foto: Simona Chládková

Od včerejšího dne pokryla republiku další várka sněhu a dopravní situace na celém území se opět vážně zkomplikovala.

Článek

Policie tak vyhověla požadavku posádky letadla společnosti Virgin Atlantic, jež zpěvačka během cesty častovala nevybíravými výrazy. "Pohádala se s jednou letuškou. Strašlivě křičela. Bylo znát, že má vytrénovaný hlas," přiblížil události na palubě jeden z cestujících.

Personál si na chování rockové hvězdy stěžoval už během letu. Poté, co jim začala Love vyhrožovat, se kapitán spojil se zemí a požádal o její zadržení. Policie proto na zpěvačku čekala už 20 minut před tím, než stroj bezpečně dosedl na zem.

Dva muži zákona posléze vystupující Love zadrželi a převezli na stanici. Za nevybíravé chování jí nyní čeká minimálně pokuta. "S hrubými zákazníky se setkáváme zřídka, ale jejich chování bereme zcela vážně," uvedla mluvčí letiště Heathrow k události. Love do Londýna přiletěla, aby se tu zúčastnila benefice Eltona Johna a herce Kevina Spaceyho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám