Hlavní obsah

Courtney Love chce svou dceru zpátky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Bývalá zpěvačka skupiny The Hole Courtney Love popírá nařčení, že stále požívá drogy. V rozhovoru pro americký časopis US weekly zároveň uvedla, že za svou dceru, která jí byla kvůli nedávnému předávkování odebrána, bude bojovat.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

"Chci, aby bylo jasno. Nyní žádné drogy neberu," uvedla v rozhovoru Courtney. "Podstoupila jsem detoxikační kúru. Beru anxiolytika, která mám předepsaná, ale dnes je užívá skoro každý. Drogy koupené na ulici už neberu," dodala Courtney.

Dcera je doma, ale bez matky

Kvůli předávkování byla zpěvačka v říjnu hospitalizována v nemocnici poté, co ji zadržela policie při pokusu vloupat se do jednoho domu. Courtney byla tehdy skutečně předávkována látkou, která se podává pacientům trpícím rakovinou a má podobné účinky jako heroin.

Její jedenáctiletá dcera Frances, která byla přítomna okamžiku, kdy se Courtney předávkovala, nyní žije ve svém domě, ovšem bez matky. O holčičku se stará babička z otcovy strany, chůva a sestra Loveové.

Courtney je dobrá matka

Courtney se snaží celou záležitost před dcerou zlehčit: "Je to poprvé, co se dcera zúčastnila jedné z mých krizí. Udělala jsem si z toho legraci. Řekla jsem jí, že to bude špinavá aférka, ze které mi bude na zvracení, ale všechno dobře dopadne," uvedla Courtney pro časopis People.

Malá Frances prý sama řekla, že Courtney je dobrá maminka. Zpěvačka prohlásila, že proto, aby jí dcera byla znovu svěřena do péče, udělá vše, co bude možné.

Reklama

Související témata:

Související články

Courtney Love zadrželi pro chuligánství

Zpěvačka a herečka Courtney Love, představitelka hlavní ženské role ve filmu Miloše Formana Lid versus Larry Flynt, byla policií zadržena pro chuligánství...

Courtney Love přišla o dceru

Bývalá frontmanka skupiny The Hole a vdova po Kurtu Cobainovi Courtney Love byla losangeleským soudem zbavena rodičovských práv k jedenáctileté dceři Francis...

Výběr článků

Načítám