Hlavní obsah

Číňan prodává zabité komáry, zájem mají tisíce lidí

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Číňan si udělal prazvláštní byznys z prodávání mrtvolek komárů. Jen během prvních dvou dnů dostal asi 10 000 objednávek. Dá se očekávat, že většina zájemců si chtěla tuto podivnou objednávku prostě jen tak z nudy vyzkoušet. Proč také ne, když jeden mrtvý komár přijde v přepočtu asi jen na 7 korun.

Článek

Prodej komárů má být pouze šikovnou propagací Číňanovy webové prodejny šperků. Jenže když se z ničeho nic strhla vlna objednávek na komáry, tak musel majitel stránek Nin Nan začít zvažovat, zda by jejich prodej nebylo větší terno. Nakonec došel k tomu, že je zájem jistě pouze jen dočasný, a tak zůstane u prodávání šperků

"Zamknul jsem se v místnosti a těžce jsem uvažoval nad tím, jak obchodu zajistit propagaci," řekl Nin. Když ho u přemýšlení obtěžoval komár, kterého muž po chvíli otravného bzučení zabil, byl nápad na světě. "V tu chvíli jsem dostal tenhle ujetý nápad," dodal Číňan.

Jeho reklama na komáry zní: "Vskutku zemřeli lidskýma rukama. Mohou být použiti na vědecké studie, dekoraci či do sbírek."

Zájem už je i o reklamu

Za pouhé dva dny od chvíle, kdy umístil upoutávky na různá fóra, zaznamenaly jeho stránky 250 000 návštěv a více než 10 000 objednávek na mrtvé komáry.

Za dobrý nápad se platí a to si uvědomují i různé firmy. Číňan už dostal nabídky od australské vinařské společnosti a jedné šanghajské firmy, které chtěly mít na jeho stránkách urychleně placenou reklamu. Číňan má teď ale jediný jasný cíl, stát se známou osobností.

"Chci udělat svůj obličej a jméno veřejně známým. To mému obchodu velmi pomůže," uvedl vynalézavý Číňan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám