Hlavní obsah

Číňan chtěl před manželkou a tchyní utéct do vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

O tom, jak nelehký může být život s manželkou a tchyní v jedné domácnosti se přesvědčil jeden Číňan. Nakonec se ze samého zoufalství chtěl nechat zavřít do vězení, aby měl klid. K jeho smůle mu ale policisté nepomohli.

Článek

"Chci do vězení, nejlepší by byl pracovní tábor s převýchovou. Mohl bych se naučit novému řemeslu. Až pak jednou z vězení vyjdu, budou, doufám, rodinné problémy vyřešeny," řekl pan Ťin listu Ťiang-nan.

Ťin vysvětlil, že už nemůže snést strašné vztahy mezi jeho ženou a její matkou, a také neustálé osočování obou žen, které mu vyčítají jeho zálibu pro hru.

Když policie úpěnlivou žádost pana Ťina o uvěznění odmítla, rozhodl se, že něco ukradne. Doufal, že pak už ho musí zavřít. Ale ani krádež jízdního kola nebyla pro muže zákona dostatečně závažným trestným činem, aby ho dali za mříže. Nakonec se slitovali a nechali ho na strážnici, aby nenapáchal další hlouposti.

"Pan Ťin žije už čtyři dny na komisařství a navzdory všem snahám policistů se nechce nechat přesvědčit, aby se vrátil domů," napsal list.

Reklama

Výběr článků

Načítám