Hlavní obsah

Britney Spearsovou vyšetřují, její syn utrpěl frakturu lebky

Právo, ČTK, roš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačku Britney Spearsovou (24) a jejího manžela Kevina Federlina vyšetřují úřady v souvislosti s úrazem jejich sedmiměsíčního syna Seana Prestona. Tomu při pádu z vysoké stoličky podle lékařů patrně praskla lebka.

Článek

Stalo se tak krátce poté, co je podle předpisů vyrozuměla lékařská pohotovost, že zpěvačka s manželem přivezli ke kontrole syna po pádu. Incident se ale odehrál už šest dní předtím 1. dubna. Sean Preston vypadl chůvě z rukou, když ho brala z vysoké dětské židle, napsaly list The Los Angeles Times a před ním časopis Star.

Jeho zranění vyšlo najevo až o šest dní později, když ho Britney odvezla k odborníkovi, neboť byl jako omámený a plakal. Zdravotníci záležitost nahlásili losangeleskému odboru péče o dítě a rodičovskou dvojici si vzali do prádla vyšetřovatelé, doprovázení policií.

Pracovníci místního oddělení péče o dítě v kalifornském Malibu si začali ověřovat, jak Spearsová o syna pečuje. V březnu Britney šokovala hosty v jedné losangeleské restauraci, když na stole batoleti měnila značně znečištěnou plenku.

Pokud budou teď zpěvačka a její manžel obviněni z nedostatečné péče či zanedbání rodičovských povinností, mohl by jim být syn odebrán.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám