Hlavní obsah

Britney Spearsová si poranila koleno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Zpěvačka Britney Spearsová musela odložit svůj páteční koncert v Chicagu kvůli poranění kolene, které si způsobila na vystoupení ve čtvrtek v Illinois. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Vratislav Konečný

Tisíce dlouhých kostí, mezi nimi lebky, mor kosil nemilosrdně staré mladé, i bohaté

Článek

Spearsová se zranila při choreografii ke své nové skladbě Boom Boom krátce před skončením show.

Pár minut poté se dvaadvacetiletá hvězda na scéně objevila oblečena do bílého pláště a posluchačům se omluvila za to, že nemohla podle scénáře vystoupení dokončit. Přitom plánovala ještě dvě skladby navrch.

Spearsová se právě nachází na svém koncertním turné Onyx Hotel Tour, které by mělo trvat až do léta. Podle hudební společnosti Jive Records byla zpěvačka v neděli již v pořádku, dokonce  mohla vystoupit v Detroitu.

Reklama

Související články

Britney Spearsová se chce stát herečkou

Zpěvačka Britney Spearsová zatoužila prorazit ve světě filmu. V následujících letech se chce zaměřit na budování kariéry herečky a hodlá začít opravdu vysoko....

Spearsová povede pokorný život bez mužů

Zpěvačka Britney Spearsová hodlá skoncovat s bujarými večírky, nočními tahy, kontroverzním jednáním a hádkami s kolegyněmi. Nyní se prý bude chovat v souladu...

Výběr článků

Načítám