Hlavní obsah

Britney Spearsová se chce stát herečkou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zpěvačka Britney Spearsová zatoužila prorazit ve světě filmu. V následujících letech se chce zaměřit na budování kariéry herečky a hodlá začít opravdu vysoko. Již několikrát se podle všeho pokusila sejít se s producentkou filmů o tajném agentovi 007 Barbarou Broccoliovou, aby s ní projednala svoji případnou účast na natáčení další bondovky.

Foto: hrad Křivoklát
Článek

"Chci se teď několik následujících let více soustředit na hraní než na zpívání," nechala se slyšet Spearsová, která se tak rozhodla jít ve stopách své slavné kolegyně Madonny.

Touží hrát s Brosnanem

"Britney se snaží navázat kontakt s lidmi kolem natáčení Jamese Bonda a netají se tím, že by se v jedné z dalších bondovek ráda objevila po boku Pierce Brosnana. Britney si chce prostě vybudovat jméno nejen jako zpěvačka, ale také jako herečka," řekla blízká přítelkyně Spearsové.

"Jestli s Barbarou Broccoliovou již navázala nějaký kontakt nebo zda se už dokonce sešly, mi není známo," dodala stejná žena. Podle jejích slov je nyní Britney ve skvělé formě a věří, že bude jako herečka výborná.  

Pečlivá příprava

Britney v přípravách na roli Bondovy dívky rozhodně nezahálí. Pečlivě studuje roli Halle Berryové v zatím poslední bondovce z roku 2002 Dnes neumírej a jak sama říká, snaží se z jejího hereckého výkonu poučit a vstřebat to nejdůležitější, co herečka ke ztvárnění hlavní hrdinky potřebuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Spearsová bude možná pózovat pro Playboy

Populární americká zpěvačka Britney Spearsová si v poslední době rozhodně nemůže stěžovat na nezájem médií. Po šokujícím polibku s Madonnou přispěchala krátce...

Spearsová v květnu vystoupí v Budapešti

22letá zpěvačka Britney Spearsová, která v poslední době nepřestává šokovat, by měla letos v květnu vystoupit na koncertu v Budapešti. Pro české a slovenské...

Výběr článků

Načítám