Hlavní obsah

Spearsová v květnu vystoupí v Budapešti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUDAPEŠŤ

22letá zpěvačka Britney Spearsová, která v poslední době nepřestává šokovat, by měla letos v květnu vystoupit na koncertu v Budapešti. Pro české a slovenské posluchače by tak neměl být problém popovou princeznu vidět a slyšet na živo.

Foto: Petr Mráček

Tvář roku 2014

Článek

Ještě před pár dny se zdálo, že se Britneyin koncert neuskuteční kvůli honoráři, který se podle maďarských médií vyšplhal do astronomické výše. V úterý však rozhlasové stanice vyrukovaly se zprávou vydavatelské společnosti BGM, podle níž Spearsová v maďarské metropoli vystoupí 26. května v rámci evropského turné ke svému aktuálnímu albu In The Zone.

Na Stinga zadarmo

Maďarská metropole se letos stane dějištěm několika dalších významných koncertních vystoupení. Již koncem února se tam představí legendární rocková skupina Uriah Heep, na 23. března je ohlášen koncert skupiny Limp Bizkit a začátkem dubna má do Budapešti namířeno zpěvačka Pink.

V polovině května v maďarském hlavním městě vystoupí Peter Gabriel a na začátek června je naplánovaný na tamní Náměstí hrdinů megakoncert pod širým nebem britského zpěváka Stinga. Očekává se, že této show se zúčastní několik set tisíc lidí; vstup bude totiž zadarmo, protože koncert sponzoruje jeden z největších maďarských mobilních operátorů. Díky němu se už v Budapešti uskutečnila podobná vystoupení Eltona Johna, Pet Shop Boys či Modern Talking.

Reklama

Související témata:

Související články

Justin Timberlake se Britney pomstí

Zpěvák Justin Timberlake, někdejší snoubenec Britney Spearsové, která se v sobotu vdala, se rozhodl, že ji vymáchá v té nejhorší špíně. Nástrojem msty...

Britney Spearsová je oficiálně znovu volná

Popová hvězda Britney Spearsová (22), která se v sobotu vdala za svého stejně starého přítele z dětství Jasona Allena Alexandera, v pondělí obdržela oficiální...

Výběr článků

Načítám