Hlavní obsah

Berlusconiho lolitka Noemi se vydala na dráhu modelky

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletá studentka Noemi Letiziová, která se kvůli svému nevyjasněnému vztahu k premiérovi Silviovi Berlusconimu, stala terčem pozornosti domácích i zahraničních médií, se vydala na dráhu fotomodelky. Napsal to dámský časopis Diva e donna s tím, že půvabná Neapolitánka bude předvádět svatební šaty renomovaného módního domu Gattinoni.

Foto: Profimedia.cz

Noemi Letizia pózuje s obrázkem italského premiéra a zlatým řetízkem s diamantem, který jí Berlusconi věnoval k osmnáctým narozeninám.

Článek

„Noemi ale nepůjde na přehlídkové molo, nýbrž se nechá fotografovat,“ upřesnil podle agentury APA prezident firmy Stefano Dominella. Ještě nedávno se Noemi nechala slyšet, že by chtěla zkusit kariéru v televizi.

Údajná aférka s Noemi byla pověstnou poslední kapkou pro to, aby Berlusconiho manželka Varonica Lariová podala žádost o rozvod. Premiér totiž osobně přijel do Neapole poblahopřát Noemi k osmnáctinám, přičemž jí obdaroval diamantem a zlatým řetízkem. Na narozeniny svých vlastních dětí ale nepřišel, ačkoli byl zván.

Berlusconi ale rozhodně popřel jakýkoli důvěrnější vztah k dívce, která jej familiérně nazývá „papi“, a označuje vše za „špinavou kampaň médií“.

Reklama

Související témata:

Související články

Berlusconi popírá, že by kdy platil za sex

Italský premiér se poprvé vyjádřil k obviněním, že ženy, které se účastnily jeho večírků, za to dostávaly zaplaceno. V rozhovoru pro italský bulvární časopis...

Výběr článků

Načítám