Hlavní obsah

Batole má tolik vlasů, že si všichni myslí, že má paruku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malá Heather Sernaová ze Singapuru má takovou hřívu, že by hravě strčila do kapsy kdejakého lva. Má tolik vlasů, že při přenášení má její matka potíže vidět před sebe. Dnes je dívce 21 měsíců, ale už když byl Heather měsíc, měla vlasy dlouhé 15 centimetrů a trvalo hodinu, než se po umytí vysušily.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Batole má tolik vlasů, že si všichni myslí, že jde o parukuVideo: Caters News, AP

 
Článek

Heather se vlasatá už narodila, ale rodiče Ninu a Henryho nenapadlo, že její vlasy jsou něčím jiné, dokud je nezačali zastavovat lidé na ulici.

„Několik lidí se mě ptalo, jestli má paruku, protože nikdy neviděli tak vlasaté dítě. Dostává se jí hrozně moc pozornosti pokaždé, když jdeme ven, ať už jsme v restauraci, vlaku či supermarketu. Někteří se snaží udělat si nenápadně fotografii, protože jsou moc stydliví přijít se zeptat,” řekla třiatřicetiletá matka malé vlasatice, povoláním geodetka.

„Já i Henry máme velmi husté vlasy, ale podle toho, jak jí vlasy stojí, si myslíme, že to musí mít po Henryho sestře Vony,” poznamenala Nina Sarnaová.

Čelenka na zkrocení hřívy

Nina myje vlasy malé Heather každý den a nechává je přirozeně schnout, aby předešla případným popáleninám. Na dceřiny vlasy nepoužívá také žádné stylingové přípravky, pouze čelenku, aby hřívu zkrotila.

Nina si myslela, že situace okolo se uklidní, až Heather trochu povyroste a vlasy se narovnají, zatím to tak však moc nevypadá.

„Myslela jsem si, že po tom, co se jí vlasy svěsí, nebude si jí nikdo všímat, ale díky jejím velkým očím a panenkovskému obličeji je jako magnet. Lidé ji říkají panenka Barbie nebo hlávka zelí,” dodala Sernaová.

Reklama

Výběr článků

Načítám