Hlavní obsah

Ashley Olsenová se brání pomluvám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Ashley Olsenová, miláček amerických teenagerů, vyhlásila válku magazínu The National Enquirer, který prý zveřejnil lživé informace. Případ hodlá řešit soudní cestou, napsal internetový server NBC News.

Foto: Marian Kajzer

Úřadující vítězové a Mr. Gay Universe 2017 Marco Tornese.

Článek

Mladičká herečka a sestra z dvojčat, která si během své kariéry vydělala milióny dolarů, měla být podle časopisu zapletena do drogového skandálu. Magazín svůj objev dokumentoval fotografií, na níž měla Ashley Olsenová být zfetovaná. Osmnáctiletá Olsenová však tvrdí, že jde o lež a magazín nařkla z urážky na cti.

Zástupci časopisu však i nadále trvají na svém, prý mají k dispozici dokumenty, které dokazují opak. Podle nich by měl na drogové dealery být napojen i Scott Sartiano, Olsenové bývalý přítel, s nímž se stýkala pět měsíců. Do historky, kterou časopis zveřejnil, zapadá prý i skutečnost, že Sartiano je spolumajitelem newyorkského klubu Butter.

Olsenová je údajně na útoky ze strany médií zvyklá, ale tentokrát podle ní zašel The Nationa Enquierer příliš daleko. U soudu bude požadovat odškodnění ve výši několika miliónů dolarů.

Sestry Mary-Kate a Ashley Olsenovy vstoupily do showbyznysu ve svých devíti měsících, kdy byly vybrány pro natáčení televizní reklamy. Poté účinkovaly v několika seriálech, nahrály cédéčka a brzy se staly oblínenými po celých USA. Kromě toho vytvořily vlastní módní kolekci, která jde stále dobře na odbyt. Dnes jsou bohaté a milované. Sláva jim však nastavila i odvrácenou tvář - Mary Kate například propadla anorexii, z níž se loni léčila. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Slaďoučká děvčátka si podrobila Ameriku

Sestrám Olsenovým sice bude teprve osmnáct, ale kdyby chtěly, mohly by odejít do důchodu a užívat si zaslouženého odpočinku. Vydělaly stamilióny dolarů,...

Anorektička Olsenová si prodloužila léčbu

Idol americké mládeže Mary-Kate Olsenová, dvojče stejně slavné sestry Ashley, zůstane na klinice ještě o dva týdny déle, než se původně předpokládalo. Opustí...

Výběr článků

Načítám