Hlavní obsah

Idol americké mládeže Olsenová tají anorexii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Herečka Mary-Kate Olsenová, miláček americké mládeže, musela nastoupit do nemocnice, aby jí zde byla "poskytnuta profesionální pomoc kvůli zdravotnímu problému". V úterý to oznámil její manažer Michael Pagnotta. Přestože odmítl sdělit konkrétní důvod její hospitalizace, americkým zdrojům se podařilo vypátrat, že Olsenová trpí mentální anorexií.

Foto: Petr Hejna
Článek

"Svým přátelům a rodině vděčí za podporu," sdělil Pagnotta, jehož ve středu odcitoval zpravodajský server Miami Herald. "Chce se uzdravit," dodal stroze a další podrobnosti se zdráhal veřejnosti prozradit. 

Svou hubenost podcenila

Americké společenské časopisy, mezi prvními byl US Weekly, však odhalily přesné příčiny její choroby. Mladá herečka podle nich trpí vážnými potížemi s přijímáním potravy.

Spekulace o její anorexii se začaly šířit již před několika týdny, hereččina hospitalizace je nyní potvrdila. Mary-Kate se je však snažila do poslední chvíle vyvrátit a stále je zesměšňovala.  

Na figurantku, která ji nedávno představovala v zábavném televizním pořadu Saturday Night Live a zdůraznila její nezdravou vychrtlost, z legrace křičela: "Jsi příliš hubená! Dej si sendvič." 

Mladí je milují

Mary Kate a její dvojče Ashley společně oslavily před deseti dny své osmnáctiny. Také ukončily středoškolská studia a plánují, že se na podzim zapíší na univerzitě v New Yorku.

Obě stanuly před kamerou poprvé již ve svých devíti měsících. Kromě úspěchu v televizních seriálech se staly ikonami americké mládeže, pro kterou stvořily vlastní kolekci módního oblečení a rovněž kosmetickou řadu. 

Na filmovém plátně spolu poprvé účinkovaly ve snímku New York Minute, který měl nedávno ve Spojených státech svou premiéru.

Reklama

Související témata:

Související články

Slaďoučká děvčátka si podrobila Ameriku

Sestrám Olsenovým sice bude teprve osmnáct, ale kdyby chtěly, mohly by odejít do důchodu a užívat si zaslouženého odpočinku. Vydělaly stamilióny dolarů,...

Výběr článků

Načítám