Hlavní obsah

Anorektička Olsenová si prodloužila léčbu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Idol americké mládeže Mary-Kate Olsenová, dvojče stejně slavné sestry Ashley, zůstane na klinice ještě o dva týdny déle, než se původně předpokládalo. Opustí ji ale zavčas, aby mohla koncem srpna řádně zahájit studium na univerzitě v New Yorku.

Foto: Jiří Cysař

Kůň roku 2015

Článek

Mary-Kate nastoupila na léčení kvůli anorexii letos v polovině května. [celá zpráva] Dvoutýdenní prodloužení nebylo navrženo kvůli neúspěšné léčbě, nýbrž právě proto, že Olsenová dělá pokroky.

"Vede se jí dobře," sdělil její mluvčí Michael Pagnotta. "Věci se vyvíjejí skvěle," dodal Pagnotta, jehož odcitovaly internetové stránky MTV. Podle něj by měla být propuštěna koncem července.

Léčba se může protáhnout na roky

Pacienti, kteří trpí problémy s přijímáním potravy, na klinice většinou tráví devadesát dní. Odborníci se shodují, že u některých však může léčba trvat až několik let.

Osmnáctiletá Olsenová se se svým dvojčetem stala ikonou amerických teenagerů. Poprvé se na televizních obrazovkách objevily v roce 1987 v seriálu Full House, vlastní svou produkční společnost a kolekci oblečení. Jejich majetek se odhaduje na 300 miliónů dolarů.    

Reklama

Související články

Slaďoučká děvčátka si podrobila Ameriku

Sestrám Olsenovým sice bude teprve osmnáct, ale kdyby chtěly, mohly by odejít do důchodu a užívat si zaslouženého odpočinku. Vydělaly stamilióny dolarů,...

Výběr článků

Načítám