Hlavní obsah

Američanka vyhrála tučnou sumu v loterii, už potřetí za šest let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké štěstí v loterii má Glen Burnieová z amerického státu Maryland. Společně se svým manželem v nedávné době ve virtuální dostihové hře Racetrax vyhrála 101 370 dolarů (téměř 2,5 milionu korun). Za posledních šest let to byla v loterii už její třetí tučná výhra, píše agentura United Press International.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Devětačtyřicetiletá šťastlivkyně uvedla, že si společně se svým manželem na jedné z benzinových stanic v Marylandu vsadila na několik koňů ve virtuálních dostizích. Na výsledky se však pár podíval až večer v mobilní aplikaci.

„Přišel za mnou, aby mi to ukázal. Ptala jsem se ho, zda si je jistý,“ sdělila Burnieová, která se může těšit z pohádkové výhry v celkové hodnotě 101 370 dolarů (téměř 2,5 milionu korun).

Američanka vyhrála třetí jackpot během pěti let

Koktejl

Nutno však říct, že na Američanku se v loterii neusmálo štěstí poprvé. V roce 2016 vyhrála ve hře Keno 30 tisíc dolarů (cca 725 tisíc korun) a o tři měsíce později ve hře Racetrax 35671 dolarů (přes 860 tisíc korun).

Dle agentury United Press International poslední výhru manželský pár využije k zaplacení účtů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám