Hlavní obsah

Američanka vyhrála třetí jackpot během pěti let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třicetiletá Američanka z Marylandu má pořádný kus štěstí. Minulý týden si zakoupila stírací los, který jí zajistil výhru ve výši 100 tisíc dolarů (zhruba 2,4 milionu korun). Nestalo se jí to poprvé, za posledních pět let vyhrála tuto částku již potřetí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O pocity z výhry se žena, která si nepřála být jmenována, podělila přímo z loterijní společností Marryland Lottery, která vydává losy a provozuje i další loterie.

„Manžel a já sledujeme stránky loterií. Snažíme se hledat ty soutěže s losy, které se již prodávají dlouho, ale ještě z nich nevyplynula žádná velká výhra,“ uvedla žena.

V posledním případě žena toto pravidlo porušila. V loterii Lucky ticket musela sázková společnost velkou výhru vyplatit jen před pár týdny. „Doufala jsem, že ještě budu mít štěstí,“ vysvětlila.

Britští manželé vyhráli 5,4 miliardy korun

Koktejl

A měla. Jak se ukázalo, los skrýval výhru ve výši 100 tisíc dolarů (2,4 milionu korun). „Nemohla jsem tomu uvěřit,“ svěřila se šťastná výherkyně. Ihned volala manželovi. „Tak jsme to zase zvládli,“ řekla mu rozjařeně.

S výhrou plánují manželé udělat to samé, co s dvěma předešlými. „Jako vždycky ji uložíme pro naše děti,“ má jasno třicetiletá žena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám