Hlavní obsah

Alexander nechce od Spearsové žádné peníze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

22letý Jason Allen Alexander, bývalý manžel stejně staré popové zpěvačky Britney Spearsové, se stal během pár hodin jednou z nejostřeji sledovaných osobností na světě. Přátelé ze školních lavic se v sobotu v ranních hodinách narychlo vzali v Las Vegas. Krátce na to svatbu zrušili, již od pondělka jsou oba oficiálně opět svobodní.

Foto: Josef Zajíc

RWE City Cross Sprint 2013 - Tereza Huříková v akci.

Článek

I na 55 hodinovém manželství, které je pravděpodobně vůbec nejkratší, co kdy trvalo, by Alexander mohl vydělat pěknou sumu peněz. Teoreticky by měl totiž nárok na polovinu zpěvaččiných příjmů za dobu sňatku, což by v přepočtu činilo přibližně milión korun. Podle jeho  přátel je ale velmi nepravděpodobné, že by požadoval jakékoli peníze.

. : Popová princezna Britney Spearsová. Foto: ČTK/EPA

Sňatek byl však anulován a anulace na rozdíl od rozvodu vzniklé manželství ruší, jako kdyby nikdy nebylo uzavřeno. Za takových okolností by Jason odešel s prázdnou.

Mohla mít krasavce a dobrého fotbalistu

Spearsová a Alexander spolu vyrůstali v Kentwoodu ve státě Louisiana. Přátelé popisují Jasona jako milého, oblíbeného kluka, který dokonce pravidelně chodíval do kostela. Jeho bývalá dívka ze střední školy prozradila, že byl dokonce vyhlášen nejhezčím klukem ze třídy a navíc skvěle hrával fotbal. Jeho snaha stát se profesionálním hráčem amerického fotbalu byla zatím marná.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová je oficiálně znovu volná

Popová hvězda Britney Spearsová (22), která se v sobotu vdala za svého stejně starého přítele z dětství Jasona Allena Alexandera, v pondělí obdržela oficiální...

Výběr článků

Načítám