Hlavní obsah

Spearsová si svatbu rozmyslela, chce ji anulovat

– LAS VEGAS

Dvaadvacetiletá americká popová hvězda Britney Spearsová je od soboty vdanou paní. Podle amerických médií si v Las Vegas vzala stejně starého přítele z dětství Jasona Allena Alexandera. Podle dalších zdrojů si to však novomanželé po narychlo uspořádané svatbě v Las Vegas rozmysleli a nechali ji anulovat.

Článek

Internetový server People.com citoval zdroj blízký Spearsové, podle něhož byla svatba žertem, který zašel příliš daleko, a zpěvačka plánuje zrušení svatby.

Agentura AP citovala další anonymní zdroj ze zpěvaččina okolí, který dokonce tvrdí, že "novomanželé" již podepsali v přítomnosti několika lidí, včetně právníka, dohodu o zrušení svatby. Dohoda údajně nabude platnosti v pondělí ráno, až se otevřou soudy.

Svatba proběhla v sobotu ráno v Little White Wedding Chapel na jednom z nejproslulejších lasvegaských bulvárů The Strip. Nevěsta měla na sobě džíny a baseballovou čapku a k oltáři ji dovedl hotelový zřízenec. Než si ale slavnostní okamžik mohli vychutnat, museli Spearsová a Alexander napřed ještě překonat jednu zásadní překážku.

Neměli povolení

Pro uzavření sňatku se totiž patrně rozhodli dost narychlo, když zaskočili do klubu Ghostbar v hotelu Palms Casino. A teprve personál ve svatební kapli, kam se bez meškání vydali, jim sdělil, že bez příslušného povolení nemohou být oddáni. To ovšem rozdychtěné snoubence neodradilo.

Nechali se limuzínou odvézt na patřičný okresní úřad, tam vyplnili žádost, která jim byla obratem vyřízena, a s bleskově získaným povolením se do kaple vrátili.

Britney vydala v listopadu své čtvrté album In the Zone, s nímž se dostala do čela žebříčků prodeje. Počátkem března zahájí koncertní turné v San Diegu.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsovou opustil milenec

Záhady, které v poslední době provázely nepochopitelné jednání popové královny Britney Spearsové, jsou najednou zcela průzračné. Do maminčiny náruče...

Britney Spears roste, Kylie Minogue stagnuje

Dvě slavné zpěvačky vydaly nová alba takřka současně. Britney Spears je méně zkušená, nicméně novinka In The Zone byla očekávána s velkým napětím. Kylie...

Britney Spearsová bezhlavě rabuje butiky

Zpěvačka Britney Spearsová se zhroutila. Nevydržela nápor pohrom, které se na ni v posledních dvou letech jen hrnou. Odmítla vyhledat odbornou psychiatrickou...

Výběr článků

Načítám