Hlavní obsah

Alec Baldwin: Těším se na sex s chlapem

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Alec Baldwin, bývalý manžel Kim Basingerové, s níž se v současnosti soudí o dceru Ireland, se stane gayem. Ovšem jen dočasně kvůli filmu o fascinujícím a poněkud nekonvenčním životě Halstona Flamboyanta, módního návrháře herečky Lizi Minnelliové. Alec tak bude moci okusit život homosexuálních párů se vším, co k němu patří.

Foto: David Migal

Čarodějnice v jesenických lázních

Článek

Přestože to pro Baldwina bude vůbec první role gaye a čekají na něj milostné scénky s muži, herec dal najevo svou profesionalitu a ožehavou filmovou nabídku neodmítl. Zároveň se připustil, že homosexuální scény mu přeci jen trochu nahánějí strach. "Vím, že je tam rozvinutá milostná scéna s chlapem, nicméně je to úžasná role, těším se na ni," tvrdí atraktivní Baldwin.

Musí zhubnout

Pro roli Halstona Flamboyanta, pravým jménem Roye Frowicka, který zemřel v roce 1990 na AIDS, se bude muset Alec přiblížit také vzhledem.

"Požadují po mně, abych navštívil dietologa a zhubl alespoň patnáct kilo. Budu vypadat jako kostřička, ale to je potřeba, protože na sklonku života byl Halston moc nemocný," řekl Baldwin.

Reklama

Související témata:

Související články

Basingerová a Baldwin se soudí o dceru

Po roce a půl se kvůli osmileté dceři Ireland setkají v únoru opět u soudu Kim Basingerová a Alec Baldwin. Jejich spor o výchovu dítěte se vleče od jejich...

Výběr článků

Načítám