Hlavní obsah

Orlando Bloom balí holky v metru

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herec Orlando Bloom nesmírně rád jezdí metrem. Ačkoli tomuto dopravnímu prostředku se celebrity snaží vyhýbat, hvězda filmu Piráti z Karibiku tady čeká na krásné dívky. Orlando s nimi flirtuje a představuje si, že tu potká třeba lásku svých snů. Devětadvacetiletý herec se přiznal, že už v metru sbalil hodně holek.

Článek

"Vždycky jsem jezdil metrem. Celou dobu jsem se v metru zamilovával. Sedíte a naproti vám je někdo, vaše oči se setkají, nic není řečeno, a potom oba vstanete a jdete si každý po svém. Je to jako ta šílená podzemní síť a mě to vždycky fascinovalo," tvrdil Bloom britskému listu London Lite.

V metru už dnes ale lásku nehledá. Raději se ohlíží po Los Angeles, kde se mu nejnověji zalíbila Penélope Cruzová. Randí s ní údajně i přesto, že se teprve před pár týdny rozešel s přítelkyní Kate Bosworthovou.

"Byli rozhodně spolu a drželi se za ruce," tvrdil novinářům zdroj, který Orlanda s Penélope sledoval. Mluvčí Cruzové to však odmítla.

Reklama

Výběr článků

Načítám