Hlavní obsah

Hokejisté Sparty slibují divákům za přízeň pivo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Hokejistům pražské Sparty se sice momentálně v extralize nedaří, přesto věří, že na ně fanoušci nezanevřou. Jaroslav Hlinka, František Ptáček, Petr Ton a spol. se ve čtvrtek dokonce vsadili, že na sobotní duel proti Vítkovicím přijde do haly navzdory televiznímu přenosu dvakrát více diváků, než kolik jich zavítalo na nedávný zápas ostravského týmu na ledě pražského rivala Slavie.

Článek

Pokud opravdu dorazí kýžený počet diváků, tak dostane každý návštěvník zápasu jedno pivo zdarma.

Na zápas Slavie proti Vítkovicím dorazilo 10. října do Sazka Areny 2792 diváků, což je na poměry týmu vedeného koučem Vladimírem Růžičkou slabá návštěva. Do sparťanské T-Mobile Areny chodí v této sezóně pravidelně mnohem více diváků, a proto hráči věří, že jich přijde alespoň 5585. O sobotní návštěvě bude rozhodovat ukazatel počtu diváků v 10. minutě druhé třetiny.

Sparta prohrála uplynulé tři zápasy, které hrála na kluzištích soupeřů. V pátek se představí v Pardubicích a o 24 hodin později nastoupí ve své hale na pražském Výstavišti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám