Hlavní obsah

Olšovskému se hromadí role homosexuálů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herec Lumír Olšovský, který v seriálu Letiště hraje sympatického stevarda Libora Havlína, se v těchto dnech velmi intenzivně připravuje na divadelní premiéru. Hudební divadlo v Karlíně chystá pro své znovuotevření muzikál Producenti, kde ztvární Lumír Olšovský postavu Rogera de Bris. "Stejně jako v Letišti hraju i zde homosexuála, abych v tom nezůstal," smál se herec.

Článek

"Roger de Bris je nejhorší režisér v Americe. Pak se z něj vyklube docela srandovní Hitler, kterého hraje na jevišti," dodává Olšovský

Premiéra čeká tohoto úspěšného herce v pátek 13. října. Jak sám přiznává, je velmi pověrčivý, ale tentokrát si to raději připouštět nebude. Bude se držet pravidelného rituálu, který praktikuje před každým představením. "Nepřevlékám se, dokud nezačne představení. Toto určitě dodržím i v pátek. Talismany ani nic podobného nemám."

Trémy před kamerou se mu nedaří zbavit

Generálku už má Lumír Olšovský za sebou a čekalo ho na ní nejedno překvapení. "V tomto představení je scéna, kdy vyjedu z podlahy na jeviště ve zlaté kleci. Jenže tentokrát jsem vyjel asi o půl minuty dřív a samozřejmě se to tam nehodilo. To byste nevěřili, jak je to v tu chvíli strašně dlouhá doba," vzpomíná s úsměvem.

Tréma se nevyhýbá ani jemu. Více nervózní je ale při natáčení Letiště. "Divadlo snáším líp. Při natáčení mám pocit větší zodpovědnosti. Před kamerou mám trému, které se asi nikdy nezbavím."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám