Hlavní obsah

Aichmajerová chce od Ježíška pouta

– PRAHA

Moderátorka a modelka Eva Aichmajerová je velmi zaneprázdněná. Moderuje pořad Extra, hraje v divadle Kalich, moderuje společenské akce a v neposlední řadě nafotila v těchto dnech kalendář Petra Lakrona. Když jí však náhodou vyjde chvilka, tak ráda stráví večer v klidu s přítelem u televize. "Ujíždím na Zoufalých manželkách, ty si i nahrávám. Jsou úžasný," prozradila Aichmajerová.

Článek

Aichmajerová se už teď ale těší na další seriál. Zítra totiž startuje třetí řada seriálu Rodinná pouta, kde hraje její velmi dobrá kamarádka Alice Bendová. "Ze všech stran slyším, jak se třetí řada povedla, Alice je unešená a i když jsem nebyla pravidelným divákem druhé řady, tak trojku si určitě nenechám ujít. Režie se totiž ujal pan režisér Drha a věřím, že to bude na kvalitě seriálu hodně vidět," dodala.

Eva Aichmajerová si měla už v minulosti zahrát nejlepší kamarádku Alice Bendové v seriálu Bazén. Z toho však sešlo, neboť se Aichmajerová stala součástí konkurenční televize. "Už jsem si napsala Ježíškovi o pouta. Samozřejmě rodinná," smála se.

Ajchmajerové se pouta možná nevyhnou

"Teď jsem součástí televize Prima a byla bych moc ráda, kdybych dostala druhou příležitost. Chtěla bych hrozně moc hrát znovu s Alicí," prozradila své přání.

A co na to producent třetí řady Rodinných pout Jan Bílek? "S Evou jsme už počítali do seriálu Bazén. Budeme doufat, že se to tentokrát povede," naznačovala. Necháme se překvapit, zda se Eva objeví v úspěšném seriálu Rodinná pouta. První díl třetí řady uvidíte již toto úterý na TV Prima.

Reklama

Související témata:

Související články

Snídaně s Novou změní moderátory

Příští týden se v ranním vysílání pořadu Snídaně s Novou objeví nová moderátorská dvojice. Vytvoří ji Eva Aichmajerová (26), která v současnosné době...

Party na Slapech proběhla ve velkém stylu

Přehlídku barmanského umění si nenechali ujít například ani Eva Ajchmajerová, Alice Bendová a Roman Štolpa. Každý z nich se na chvíli ujal role barmana a mohl...

OBRAZEM: Alkoholové hody v Praze

Při otevírací party pražské restaurace Techtle Mechtle a Bombabaru se sešly stovky lidí a mezi nimi i několik známých obličejů, které si pohodový večer...

Výběr článků

Načítám