Hlavní obsah

Whitney Houstonová se rozvádí

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Whitney Houstonová se rozešla se svým manželem Bobbym Brownem - po čtrnácti letech společného života. Oficiálně to oznámila mluvčí zpěvačky Nancy Seltzerová. "Whitney požádala o rozvod v pátek 8. září," potvrdila mluvčí. První soudní rozvodové stání by se mělo uskutečnit již příští měsíc.

Článek

"Daří se jí naprosto skvěle. Rozvod jí dodal psychickou sílu do dalšího života a především do práce," řekli časopisu People přátelé Whitney.

Dnes třiačtyřicetiletá zpěvačka se za Bobbyho, který je o čtyři roky mladší, provdala 18. července 1992. Mají třináctiletou dceru Bobbi Kristinu.

Obavy o osud vztahu přišly dávno před svatbou. Ona zlatíčko ze střední třídy se sametovým hlasem zpívající pro baptistický sbor, on zlosyn z Bostonu se třemi nemanželskými dětmi. Whitney na svatbě oblékla šaty v přepočtu za milión korun od Marka Bouwera a na obřad pozvala na osm set hostů.

Manželství již v minulosti provázelo několik roztržek, včetně několikaměsíčního odloučení v roce 1997, kdy přišli na řadu i právníci. Následovalo období drog a reality show televize Bravo Being Bobby Brown, která odhalovala jeho život se zpěvačkou, označovaný většinou diváků za přinejmenším "bizarní".

O rozvodu se začalo spekulovat poprvé letos v lednu, kdy Bobby vymetal kasina v Las Vegas v doprovodu několika žen. Ve Whitney se "vše" zlomilo v květnu, kdy znovu propadla drogám. "Dostala jsem se naštěstí znovu do normálního života. Rodina mě podržela a podpořila i v mém rozhodnutí - rozvod," dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Houstonová v porsche narazila do autobusu

Zpěvačka Whitney Houstonová měla nehodu. Vyvázla z ní bez zranění. Její sportovní vůz ale utrpěl velkou hmotnou škodu, napsal internetový server hudební...

Whitney Houstonovou propustili z léčebny

Zpěvačka Whitney Houstonová si opět může užívat větší volnosti. Před pár dny jí totiž skončila měsíční detoxikační kúra, která jí byla nařízena soudně.

Výběr článků

Načítám