Hlavní obsah

Adamec s Novákovou se vzali v Řecku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dvanáctileté známosti se ve středu v podvečer vzali čtyřiatřicetiletá sportovní moderátorka TV Nova Jana Nováková a osmapadesátiletý televizní režisér Jiří Adamec. Své ano si řekli v pravoslavném chrámu na řeckém ostrově Samos. Role svědků se ujali herec a moderátor Dalibor Gondík a zpěvák Karel Gott. Ten na závěr svatebního obřadu zazpíval novomanželům píseň Jdi za štěstím.

Článek

"Samozřejmě, že se budu jmenovat po Jirkovi. Tolik let jsem se na to tak těšila," prozradila nevěsta, která si pro svůj velký den zvolila bílé šaty s modrými kytičkami od módního návrháře Josefa Klíra. "Jsou vlastně v takovém řeckém stylu," řekla ještě před svatbou novomanželka. Zamilovaný pár oddal nejvyšší český a slovenský představitel pravoslavné církve metropolita Kryštof a jeho řecký církevní protějšek.

Svatba se konala v rámci soustředění finalistek na televizní finále soutěže Miss aerobik České republiky 2006. To Nováková moderuje sedm let, letos s Gondíkem, a její manžel devět let režíruje.

"Svatebními hosty jsou všichni účastníci tohoto soustředění, včetně deseti finalistek," sdělil Adamec. Kromě syna Daniela, který se Adamcovým narodil letos v lednu, se svatby zúčastnili i nevěstina maminka a tatínek, kněz pravoslavné církve. Svatební hostina se koná dnes večer na přímořských terasách hotelu Doryssa Bay. Celá výprava i s manžely Adamcovými se vrátí do Prahy příští středu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám