Hlavní obsah

Opilého Hasselhoffa nepustili v Londýně do letadla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Ani světoznámá proslulost nezachránila herce Davida Hasselhoffa, hvězdu seriálu Pobřežní hlídka, od ostudy v Londýně. Když se totiž dostavil k odletu do Los Angeles tak opilý, že se stěží držel na nohou, společnost British Airways jej prostě na palubu nepustila, napsal dnes deník The Sun.

Článek

Třiapadesátiletý Hasselhoff si totiž čekání na letadlo krátil popíjením britského piva, které zalil několika skleničkami whisky. K odbavení se pak dostavil údajně potácivým krokem, nemluvil, ale nesrozumitelně huhlal, což mu ovšem nezabránilo v tom, aby se nepokoušel svádět "ženskou členku personálu".

Za časté alkoholové opojení může rozvod

"Nebyl agresivní, jen se stěží držel na nohou," lakonicky popsal listu situaci jeden ze svědků. Když personál letecké společnosti Hasselhoffovi sdělil, že v tomto stavu nemůže na palubu, přijal to herec údajně klidně. Mumlavě se omlouval, že se jen těžko vyrovnává s tím, že se s ním jeho žena Pamela po 16 letech manželství rozvedla.

Před třemi týdny musela bezpečnostní služba tenisového turnaje ve Wimbledonu použít proti zcela opilému Hasselhoffovi násilí. Před týdnem se pak v jednom londýnském hotelu při holení zranil takovým způsobem, že byl na ošetření odvezen do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám